Go Back   Mitsu-Media > General > General/Technical Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-22-2012, 06:33 PM
2fast4u's Avatar
2fast4u 2fast4u is offline
Mitsu-Media VIP
iTrader: (0)
 

Join Date: Nov 2010
Location: Alexandria, MN
Posts: 131
Default Need some help.

Hey I just finished putting my 95 talon tsi back together. I awd swapped it and rebuilt the motor. When we go to start it, it acts like its turning over real hard. Almost like a dead battery. The battery is fine and the starter is brand new. If you try and turn the car over by hand it turns over fine like a normal motor would. Really looking for some ideas here. Thanks for any help.
__________________
Yes i drive a WRX. Get over it haha.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-23-2012, 03:24 PM
dsm16g20psi's Avatar
dsm16g20psi dsm16g20psi is offline
Lifetime VIP
iTrader: (2)


 

Join Date: Jul 2009
Location: Springfield Missouri
Posts: 1,818
Send a message via AIM to dsm16g20psi Visit dsm16g20psi's Facebook Visit dsm16g20psi's Twitter
Default

Bad ground or loose battery cables.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-23-2012, 10:11 PM
CHINA's Avatar
CHINA CHINA is offline
Verified User
iTrader: (0)

 

Join Date: Dec 2010
Location: Atlanta,GA
Posts: 777
Visit CHINA's Facebook
Default

remove the starter and turn the key to "start the car" and see what the starter does. I had a problem just like this ,The power supply for the starter,or the thing on top of the starter was loose. I tightened it up and presto!! Hope this helps.
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 03:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.